TDM Otomotiv işyeri için 1. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde altıncı toplantıyı gerçekleştirdik. Toplantıda kalan maddeler üzerinde anlaşmaya varılamamış ve bir sonraki toplantı tarihi 27.10.2025 Pazartesi günü olarak belirlenmiştir.
Şubemize bağlı Beltan Vibracoustic işyerini ziyaret ederek emekçi kardeşlerimize Mess Grup Toplu İş Sözleşmesi süreci ve işyeri güncel konuları hakkında bilgilendirmede bulunuldu. Saha ziyareti sonrası Beltan Fabrika Müdürü Senai Çobanoğlu ve İnsan Kaynakları Müdürü Halit Tosyalı ile toplantı gerçekleştirildi.
Şubemize bağlı münferit işyerlerinden olan Rollmech Otomotiv A.Ş. ve Yamas Yaşar Makina A.Ş. ile yürüteceğimiz 2025-2027 dönemini kapsayan Toplu İş Sözleşmesi teklifini işveren taraflarına teslim ettik.
Örgütlenme faaliyetleri sonucu yetki belgesini almış olduğumuz TDM Otomotiv işyeri için 1. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde ilk toplantıyı gerçekleştirdik.
Yamas Yaşar Makina Kalıp A.Ş. Toplu İş Sözleşmesi Beklenti Toplantısı: Şubemize bağlı münferit işyerlerinden olan Yamas Yaşar Makina Kalıp işyeri emekçilerimiz ile 2. Dönem toplu iş sözleşmesi öncesi sendikamızın Bursa sosyal tesislerinde bir araya geldik.
Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!