YÜREKLERİMİZ BİRKEZ DAHA DAĞLANDI
YÜREKLERİMİZ BİRKEZ DAHA DAĞLANDI

Hakkâri Çukurca Karayolu üzerinde bulunan Geçimli Jandarma Karakolu’na, dün gece yapılan hain saldırıda 6 asker ve 2 koruyucumuz şehit olurken yüreklerimiz bir kez daha dağlandı.


Hakkâri-Çukurca Karayolu üzerinde bulunan Geçimli Jandarma Karakolu’na, dün gece 3 ayrı noktadan saldırı girişiminde bulunan bir grup teröristle ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 6 asker ve iki korucunun şehit olduğu, 15 asker ve 6 sivilin de yaralanması üzerine bir açıklama yapan Sendikamız Yönetim Kurulu adına bildiri yayınlayan Genel Başkanımız Pevrul Kavlak “hain saldırıyı büyük bir tepki ve üzüntüyle öğrendik” dedi.

Bildiride ayrıca şu ifadelere yer verildi:

 ''Türlü oyun ve hilelerle bu vatanı bölmek, parçalamak ve milletimizi yıldırmak isteyen eli kanlı terörisler bu eylemlerle amaçlarına bundan önce olduğu gibi bundan sonrada ulaşamayacaklar. Yüce Türk milletimiz bu kukla taşeronlara da, bu taşeronları üzerimize salanlara da duruşu ile en güzel cevabı vermektedir. Bu hain saldırıyı gerçekleştirenleri lanetliyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet; şehitlerin yakınları, Türk Silahlı Kuvvetleri ve tüm Ulusumuza başsağlığı diliyoruz. Yaralı askerlerimiz ve sivil vatandaşlarımıza da acil şifalar dileyerek, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz”.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol