Van'da 7.2 Büyüklüğünde Deprem
Van'da 7.2 Büyüklüğünde Deprem

 

TÜRKİYE, İNSANLIK SINAVINDAN ALNININ AKIYLA ÇIKACAKTIR…

Türkiye, terörün kanattığı yaraları sarmaya çalışırken, son 12 yıl içinde ülkemizin karşılaştığı en büyük depremlerden biri olan ve 12 ayrı bölgede hissedilen 7,2 şiddetindeki deprem ile yeni bir  yara almıştır.

23 Ekim 2011 günü Van ve Erciş’te meydana gelen ve Van ve çevre ilçelerde büyük hasara yol açan deprem, millet olarak hepimizi derinden üzmüştür.

Bu topraklar üzerinde yaşayan herkesin, her kişi ve kuruluşun Van ve Erciş’te meydana gelen deprem sırasında hayatını kaybedenlerin ailelerine, yaralananlara, evlerini kaybedenlere, öğrencilere, kısaca 7’sinden 70’ine Van’da depremden dolayı maddi ve manevi kayıplara uğrayanlara yardım elini uzatması, aynı zamanda bir insanlık görevidir.

Türkiye ve Türk Milleti, Van ve Erciş’te meydana gelen bu depremin yol açtığı yaraları sarmada girdiği insanlık sınavından alnının akıyla çıkacaktır.

Şimdi, Türk Halkı olarak böyle zamanlarda, ne kadar yardımsever olduğumuzu, birbirimize zor zamanlarda nasıl destek verdiğimizi bir kere daha gösterme zamanıdır.

Van ve Erciş’te depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralananlara ise acil şifalar diliyoruz.

 

                                                      TÜRK METAL SENDİKASI

                                                       GENEL YÖNETİM KURULU ADINA

                                       Pevrul KAVLAK

                                     Genel Başkan

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol