UAMİF EĞİTİMLERİ TACİKİSTAN’DA
UAMİF EĞİTİMLERİ TACİKİSTAN’DA

Uluslararası Avrasya Metal İşçileri Federasyonu (UAMİF) eğitim programları kapsamında 21-22 Temmuz 2022 tarihlerinde Hujand bölgesinde bir eğitim semineri düzenlendi. UAMİF üyesi Tacik Metal Sendikası’na bağlı işçilere yapılan seminerine UAMİF Genel Sekreteri ve Genel Başkan Yardımcımız Yusuf Ziya Odabaş’ta katıldı. Odabaş, eğitim seminerinin açılışında gerçekleştirdiği konuşmada UAMİF’in düzenlediği eğitim programlarına değinirken, bu eğitimler sonucunda Avrasya bölgesinde yer alan birçok sendika da değişimler olduğunu ve sendikal hareketin bu bölgelerde ivme kazandığını söyledi. Odabaş, eğitim seminerin tüm katılımcılara faydalı olmasını dileyerek konuşmasını tamamladı.

Tacikistan’ın Hujand Bölgesinde düzenlenen eğitim seminerine Bursa Emek Şube Başkanımız Nizam Bilik ve Ankara Şube Başkanımız İbrahim Biçer’de davetli olarak katıldı.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol