UAMİF EĞİTİM PROGRAMLARI DEVAM EDİYOR
UAMİF EĞİTİM PROGRAMLARI DEVAM EDİYOR

Tüm dünyayı etkisi altına alan salgın sürecinde kesintiye uğrayan, Uluslararası Avrasya Metal İşçileri Federasyonu Eğitim Programları, tedbirlerin gevşetilmesinin ardından hızla devam ediyor. 22 Mart 2022 tarihinde başlayan eğitim programlarına, KKTC, Belarus, Rusya, Tacikistan, Azerbaycan, Moldova, Kırgızistan, Kazakistan, Gürcistan, Arnavutluk, İran ve Özbekistan’dan UAMİF üyesi sendikalara üye işçiler katıldı. 

Ankara’da düzenlenen eğitim programında katılımcılara, TAEM Başkanı Naci Önsal, Toplu İş Sözleşmeleri Dairemiz ve sendikamız avukatları tarafından, “Toplu İş Hukuku”, “İş Hukuku”, “Sendikal Faaliyetler”, “Çalışma Hayatı İstatistikleri”, “Metal İşkolunda Güncel Durum” ve “MESS Grup Toplu İş Sözleşmesi” konularında eğitimler veriliyor. 

Daha önce 24 grubun katıldığı eğitim programına Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden gelen işçilerin yer aldığı grupla devam ediliyor. 19-23 Aralık 2022 tarihleri arasında  Bay-Sen Sendikası için düzenlenecek eğitiim programın da 30 kişilik heyet yer alıyor. Genel Merkez Binamızda düzenlenen programın açılış toplantısında UAMİF Genel Sekreteri ve Genel Başkan Yardımcımız Yusuf Ziya Odabaş'ta katıldı. Odabaş, katılımcılara sendikamızın tarihi ve faaliyetleriyle ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol