TÜRK TARİHİNE BAKARAKİBRET ALIN
TÜRK TARİHİNE BAKARAKİBRET ALIN

02 Eylül Günü verdiğimiz 10 şehidin ardından Genel Başkanımız Pevrul Kavlak; Türk Metal Yönetim Kurulu adına bir bildiri yayınladı. Bildiride aşağıdaki ifadelere yer verildi.


Şırnak ilimizin Beytüşşebap ilçesi şehir merkezinde terör örgütü yine kalleşçe bir saldırı düzenledi. Yapılan saldırı sonucunda 10 güvenlik görevlimiz şehit olurken, 20’den fazla PKK’lı da öldürüldü. Basında yer alan haberlere göre açılan ateşe askerlerimiz ve polisimiz cansiperane bir şekilde kahramanca karşı koymuştur. 

Son dönemde artan terör olayları açıkça göstermektedir, Türkiye’de bir iç savaş çıkartılmak istenmekte ve Türkiye; Suriye, Irak, Libya, Mısır gibi karıştırılmak istenmektedir.  Bu saldırılarla milletimizin sabrını denemek isteyenlere askerlerimizin verdiği cevabın dışında biz de diyoruz ki “dönüp Türk tarihine bakıp ibret alın”. Bu toprakların her bir karışı şehit kanıyla sulanmıştır. Hala toprağımız barut ve kan kokar. Vatan yaptığımız bu güzel coğrafyamızı tarihte de ele geçirmek isteyenler oldu, ama kimse amacına ulaşamadı. Terör örgütü ve onlara destek verenler de ulaşamayacak.

Şehit olan güvenlik görevlilerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve ailelerine başsağlığı diliyoruz. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol