TÜRK POLİS TEŞKİLATI 178. YAŞINDA
TÜRK POLİS TEŞKİLATI 178. YAŞINDA

10 Nisan 1845 tarihinde İstanbul'da kurulan Türk Polis Teşkilatı, bugüne kadar ülkemizde huzur ve düzenin bozulmaması ve milletimizin güvenli bir şekilde hayatını sürdürebilmesi adına fedakârca hizmet vermiş ve vermeye devam etmektedir.

Türk Metal Sendikası Yönetim Kurulu, Türk Polis Teşkilatı’nın 178’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Mesajda, emniyet teşkilatının asayiş görevinin yanı sıra son dönemlerde ülkemizde birçok kurtarma faaliyetinde de yer aldığı hatırlatılarak şu ifadelere yer verildi: “Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü korumak ve milletimizin can ve mal güvenliğini sağlamak için gecesini gündüzüne katarak 24 saat çalışan Türk Polis Teşkilatımızın 178’inci kuruluş yıldönümü ve Polis Haftasını kutluyor. Ülkemizin ve milletimizin son dönemlerde arka arkaya yaşadığı felaketlerde asayiş ve koruma görevlerinin yanı sıra çok sayıda arama-kurtarma faaliyetinde bulunan polis teşkilatımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Bu vesile ile bugüne kadar vatanı ve milleti uğruna emek vermiş ve vermekte olan tüm polislerimize saygılarımızı sunanken, vatanı ve milleti uğruna canlarını veren kahraman şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi ise minnetle anıyoruz.”

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol