TÜRK METAL’DE PEVRUL KAVLAK İLE YOLA DEVAM
TÜRK METAL’DE PEVRUL KAVLAK İLE YOLA DEVAM

Türk Metal 17. Olağan Genel Kurulu, 2 Nisan 2023 Pazar günü yapılan seçimlerin ardından tamamlandı. 262 delegenin sandığa gittiği seçimlerde Genel Başkanımız Pevrul Kavlak yeniden genel başkanlık görevini üstlendi. Genel Başkan Yardımcımız Halil Faki Erdal ile Genel Mali Sekreterimiz Murat Salar’ın aday olmadığı seçimlerde Genel Başkan Yardımcılarımız Yusuf Ziya Odabaş ile Uysal Altundağ yeniden Genel Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi. Yapılan seçimlerin ardından İzmir Şube Başkanımız Mürsel Öcal ile Bursa Osmangazi Şube Başkanımız Mesut Erdem ise Genel Başkan Yardımcılığı görevini seçildi.

Türk Metal Sendikası 17. Olağan Genel Kurulu, Seçim Kurulu’nun sonuçları açıklamasının ardından Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’ın gerçekleştirdiği kapanış konuşması ile tamamlandı.

Yapılan seçimlerin ardından sendikamız yönetim kurulu şu şekilde oluştu;

  • Genel Başkan Pevrul Kavlak
  • Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş
  • Genel Başkan Yardımcısı Uysal Altundağ
  • Genel Başkan Yardımcısı Mürsel Öcal
  • Genel Başkan Yardımcısı Mesut Erdem

Türk Metal Sendikası 17. Olağan Genel Kurulu’nun ardından Denetleme Kurulu Asil Üyeliklerine Eskişehir 1 Nolu Şube Başkanımız Orhan Demir, Manisa 1 Nolu Şube Başkanımız Ercan Dereli ile Bursa Emek Şubesi Başkanımız Nizamettin Bilik; Disiplin Kurulu Asil Üyeliklerine Gölcük Şubesi Başkanımız Mehmet Şener, Ankara 3 Nolu Şube Başkanımız Nihat Zengin, Sakarya Şubesi Başkanımız Olcay Meriç, İstanbul 1 Nolu Şube Başkanımız Mehmet Ali Akman ve İstanbul Anadolu Yakası Şubesi Başkanımız Serkan Gül seçildi.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol