TÜRK İŞÇİSİ HERŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR
TÜRK İŞÇİSİ HERŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR

Türk Metal 2. Aile Kurultayı’nın ilk haftasının kapanışı, Türk-İş Genel Mali Sekreteri Ergün Atalay’ın katılımı ile yapıldı. Atalay, kapanış programında gerçekleştirdiği konuşmasında “Türk işçisi her şeyin en iyisini hak ediyor” dedi.


Türk Metal 2. Aile Kurultayı’nın ilk haftasının kapanışı 10 Mayıs Perşembe günü Büyük Anadolu Didim Resort Hotel’de yapıldı. Türk-İş Genel Mali Sekreteri Ergün Atalay ve Sendikamız Genel Eğitim ve Toplu İş Sözleşmesi Sekreteri Yavuz Gökçe’nin da katıldığı kapanış programında ailelerin coşkusu hâkimdi.

Türk-İş Genel Mali Sekteri Ergün Atalay, ailelere hitaben yaptığı konuşmasında; “Türk Metal Sendikamızın bu güzel sosyal tesislerde sizleri ağırlaması, konuk etmesi Türk İşçi hareketi içinde benzersiz bir uygulamadır. Türk-İş'e bağlı tüm sendikalarımız üyelerini aileleri ile birlikte ağırlaması en büyük temennimizdir. Türk işçisi her şeyin en iyisine ve en güzelini hak ediyor”.

Sendikamız Genel Eğitim ve Toplu Sözleşmesi Sekreteri Yavuz Gökçe ise konuşmasında; “Türk Metal 2. Aile Kurultayı’nı ‘Her Üyemiz Liderin ve Teşkilatımızın Yaşam Koçudur’ sloganıyla başlattık. Sizlerde artık ailece Liderimizin ve Teşkilatımızı yaşam koçusunuz” dedi.  

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol