TÜRK-İŞ BAŞKANLAR KURULUTOPLANDI
TÜRK-İŞ BAŞKANLAR KURULUTOPLANDI

Türk-İş Başkanlar Kurulu, 24 Eylül 2013 Salı günü Konfederasyon genel merkezinde toplanarak gündemindeki konuları ele aldı.


Türk-İş Başkanlar Kurulu, 24 Eylül 2013 Salı günü Konfederasyon genel merkezinde toplanarak gündemindeki konuları ele adı. Toplantıya Genel Başkanımız Pevrul Kavlak Türk-İş Genel Sekreteri olarak katılırken, sendikamızı temsilen Genel Başkan Yardımcılarımız Muharrem Aslıyüce ve Süleyman Yıldırım Türk-İş Başkanlar Kurulunda yerlerini aldılar.

Başkanlar Kurulu’nda öncelikle 26-27 Eylül 2013 tarihlerinde yapılacak 10. Çalışma Meclisi Toplantısı gündemi değerlendirilmiştir. Çalışma Meclisi’nde görüşülecek olan Kıdem Tazminatı, Alt İşverenlik ve Özel İstihdam Büroları Aracılığı İle Geçici İş İlişkisi konularında, belirlenmiş görüş ve taleplerimizin savunulmasında ısrar edilmesi kararlaştırıldı.

Başkanlar Kurulu, yapılacak çalışmaların genel kurul kararları doğrultusunda tam bir birlik ve dayanışma içinde sürdürülmesini, işçilerin talep ve isteklerinin her platformda birliktelik içinde savunulması hususundaki kararlığını teyit ederek, başta Hava-İş Sendikasının yürütmekte olduğu THY grevi olmak üzere, sendikalarımızın verdiği tüm mücadelelerin desteklendiği, sorunların çözümü ile işçi hak ve özgürlüklerinin savunulması ve iyileştirilmesi doğrultusunda etkin bir işbirliği ve dayanışma içinde davranılacağı vurgulandı.

 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol