TEŞEKKÜRLER TÜRK METAL
TEŞEKKÜRLER TÜRK METAL

Türk Metal sendikası 2. Aile Kurultayı İstanbul, İzmir, Çerkezköy ve Manisa Şubelerinin bulunduğu 2. Grup Eğitimi Genel Mali Sekreterimiz Mehmet Soyupek’in konuşmasıyla tamamlandı.


Kapanış sırasında her şubemizden bir çift Türk Metal’i anlatan bir paragraf okudu ve hep birlikte Genel başkanımız Pevrul Kavlak’a Türk Metal’e teşekkür edildi.  Kapanış konuşmasını yapan Genel Mali Sekreterimiz Mehmet Soyupek çalışma hayatının içinde bulunduğu zor süreci ifade ederek bu süreçte sendikamız ve üyelerinin birlik ve beraberliğinin önemli olduğuna dikkat çekti. Bu aile kurultayımızın bu birlik ve beraberliğe yapacağı katkının azımsanamayacak ölçüde olduğunu belirten Soyupek; “hep birlikte bu sürecin altından kalkacağız ve teslim olmayacağız” dedi.

Soyupek konuşmasında ayrıca şunların altını çizdi:

Aile kavramının önemini batı dünyası yeni yeni anlamaya başlıyor. Bu konuda önlem almaya çalışıyorlar. Biz ise gittikçe aile kavramının önemini unutuyoruz. Türkiye’de genç nüfus azalıyor bunu idrak etmemiz gerekiyor… Burada çocuklarımızın varlıkların, onların oynadığını, güldüğünü görünce nasıl mutlu oluyorum anlatamam. Birden fazla çocuk sahibi olmak konusunda sizlere tavsiyede bulunuyorum.

Kapanış sırasında şubeler adına üyelerimiz “Türk Metal’in markalaşması” konusunda bir sunum yaptılar. Sunum yapan üyelerimiz arkadaşlarından büyük alkış aldılar.

Bu aile kurultayımıza katılarak bir arada birlik ve beraberlik fotoğrafı sergilediğiniz için sizlere Genel Başkanımız Pevrul Kavlak ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum, herkese hayırlı yolculuklar diliyorum.

 

 

 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol