TEŞEKKÜRLER TÜRK METAL
TEŞEKKÜRLER TÜRK METAL

2012-2013 dönemi MESS Grup Toplu İş Sözleşmemizin imzalanmasından sonra Şube Başkanlarımız iş yerlerinde toplu sözleşmemizin ayrıntılarını açıkladı. Açıklanan rakamlar ve bunların ücretlere yansıması teşkilatımızda sevince ve coşkuya neden oldu.


Ayrıntıları öğrenen üyelerimiz iş yerlerimizde şube temsilciliklerine gelerek temsilcilerimizle birlikte ücretlerine gelen zam oranlarını öğrendiler. Birçok iş yerinde üyelerimiz şubelerimizi ziyaret ederek verilen ücret zammı için teşekkür ettiler. Sendikamız Genel Başkanı Pevrul Kavlak’a diğer Genel Merkez yöneticilerimize sosyal medyadan ve mail yoluyla ve telefonlarla da yüzlerce teşekkür mesajı geldi.

İletilen teşekkür mesajlarında özetle üyelerimiz; “Sözleşmemizde alınan zamlardan duydukları memnuniyeti,  yapılan eylemlerin, birlik ve beraberliğin meyvesini verdiğini, bu ücret için sendikamız Türk Metal’in elinden elen bütün çabayı ortaya serdiğini, alınan bu rakamlarla özellikle çok düşük ücretlilerde % 25’e varan zamlar yakalandığını, sözleşmenin her sürecinde kendilerinin en doğru şekilde  ve anında bilgilendirilmesinin yönetimin ne kadar samimi ve şeffaf bir yaklaşım tarzı ortaya koyduğunu” ifade ettiler..

Mesajlarda “alınan % 1.14 enflasyona karşı alınan zamların metal işçilerinin zaferi olduğunun” da altı çizildi.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol