ŞUBE PERSONELLERİMİZİÇİN ANKARA'DA EĞİTİM
ŞUBE PERSONELLERİMİZİÇİN ANKARA'DA EĞİTİM

Sendikamızın şubelerinde görev yapan şube uzmanı ile şube sekreterlerinden oluşan 60 kişilik grup eğitim için Ankara’ya geldi.


Ankara Büyük Anadolu Otelinde bugün başlayan eğitimler iki boyunca sürecek. Şube personelinin daha iyi hizmet verebilmesi, şube iç dinamiklerinin harekete geçirilmesi ve şube ile genel merkez arasındaki bilgi akışının daha kolay, daha hızlı ve daha güvenilir hale getirilmesi hedeflenen eğitimler, alanında uzman eğitmenler tarafından verilecek.

28 Aralık Cuma günü başlayan eğitim programının açılışını Genel Sekreterimiz Yücel Yücel yaptı. Enformasyon çağında bilginin sahibi olan ve bilginin akışını kullanan kurumların ayakta kalabileceğini söyleyen Yücel;

“21 yüzyıl Enformasyon Çağında; yalnızca bilginin sahibi olan ve bilginin akışına yön veren kurum ve kuruluşların ayakta kalabileceği bu çağda; biz de Türk Metal Sendikası olarak, sendikamızın birer aynası olarak gördüğümüz, 31 Şube ve 9 Bölge Temsilciliği noktasında bizleri temsil eden siz değerli çalışanlarımızın enformasyon çağında daha etkin bilgi ile kuşanmanız için bu eğitim programını düzenledik.

Umuyorum burada iki gün boyunca alacağınız eğitimler siz değerli çalışanlarımızın şubelerinizde ve bölgelerinde, bizleri temsil ederken daha rahat çalışabilmesini sağlayacaktır” dedi. Yücel, konuşmasında ayrıca şube ve bölge çalışanlarına daha önce eğitim verdiklerini fakat tüm personelin ilk defa bir arada eğitimlere katıldığının altını çizerek “umarım tüm çalışanlarımız arasında iyi bir sinerji yaratıp, şubeler arasındaki bilgi akışını da daha ilerlere taşıyabiliriz” dedi. 

28 Aralık Cuma Günü başlayan eğitimlerde şube uzmanları ve şube sekreterliği iki grup halinde, iki gün boyunca Psikolog Ferda Kaya ve Mesut Ertugay tarafından, “etkili iletişim”, “beden dili”, “kendini ifade edebilme” ve “empati” konu başlıkları altında, Uzman Filiz Erduran “Yönetici Sekreter Eğitimi” alanında ve  Kameraman Hayri Çölaşan ve Mete Muyan “Sendika içi haber oluşturma” “temel fotoğraf ve Video Çekim ilkeleri” konu başlıkları altında eğitimler verecek.  

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol