SÖZLEŞME DÖNEMİNİ DEĞERLENDİRDİK
SÖZLEŞME DÖNEMİNİ DEĞERLENDİRDİK

Sendikamız Başkanlar Kurulu MESS Grup Toplu İş Sözleşmemiz imzalandıktan sonra ilk kez toplandı. Toplantıda sözleşmemiz ve diğer konular görüşüldü.


Açılışının Genel Başkanımız Pevrul Kavlak tarafından yapıldığı toplantımıza başkanlar kurulu üyelerimiz tam kadro katıldı. Genel Başkanımız Kavlak konuşmasında “Türk Metal olarak önemli bir süreci geride bıraktık. Üyelerimizi mağdur etmeyecek enflasyona ezdirmeyecek bir sözleşmeye imza attık. Büyük mücadele verdik. Bu nedenlerden dolayı tüm teşkilatımızı kutluyorum. Bu süreçte yaşadığımız her türlü deneyimi değerlendirerek geleceğe daha sağlam adımlarla yürüyeceğiz. “ dedi.

Başkanlar Kurulu üyelerimizin tek tek söz aldığı toplantımızda şube başkanlarımız üyelerimizin selamlarını ve sözleşme konusunda teşekkürlerini ilettiler, sözleşme sürecindeki izlenimlerini anlattılar. Toplantıda ayrıca kamu sözleşmemiz ve münferit iş yerlerinin sözleşmeleri de ele alındı. Süreci birlikte değerlendiren Başkanlar Kurulumuz önümüzdeki dönemin de yol haritasını çıkardı. Türk Metal’in gelecekte yapacağı çalışmaların hazırlıkları değerlendirilirken, “bunun için hep birlikte elimizi taşın altına koymaktan bir an bile geri durulmayacağının” vurgusu yapıldı.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol