ŞEHİTLER ÖLMEZVATAN BÖLÜNMEZ
ŞEHİTLER ÖLMEZVATAN BÖLÜNMEZ

Türk-İş Genel Sekreteri ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak: “TERÖRLE MÜCADELEDE TOPLUMSAL MUTABAKAT ARTIK BİR VATAN BORCU HALİNE GELMİŞTİR.”


\011Türk-İş Genel Sekreteri ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak,  Dağlıca’da şehit edilen ve yaralanan askerlerimiz için bir açıklama yaparak şunları söyledi:

 
“Hakkari’de Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca Bölgesi’nde meydana gelen çatışma sonucu 8 askerimizin şehit olması ve 10’dan fazla askerimizin yaralanması   bizleri yasa boğmuştur..
 
Türkiye’de terör ve terörle mücadele konusunda toplumsal mutabakat arayışlarının olumlu bir şekilde geliştiği bu süreçte, böyle bir olayın meydana gelmesi, üzücü olduğu kadar da düşündürücü olmalıdır.
 
Bu olay,  devlet ve millet, olarak terörle mücadele konusunda, toplumun tüm kesimlerinin asgari müşterekte bir araya gelmeleri gerektiğini bir kez daha ortaya koymuştur. Dolayısıyla, ülkemizin birliği, bütünlüğü ve huzuru için bu mutabakat ortamının gerçekleşmesi için üzerimize düşeni yapmak, artık bir vatan borcu haline gelmiştir.
 
Dağlıca’da şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet, Yüce milletimize, ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralı askerlerimize ise acil şifalar diliyorum…”
 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol