SABIR VE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ
SABIR VE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ

Uluslararası Avrasya Metal İşçileri Federasyonu ve Sendikamız Genel Başkanı Pevrul Kavlak, UAMİF’in kurucu üyelerinden olan Gürcistan Kimya, Metalürji ve Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı ve UAMİF Merkez Komite üyesi Tamaz Dolabiridze’nın vefatı nedeniyle, UAMİF İcra Kurulu adına bir taziye mesajı yayımladı.

UAMİF Genel Başkanı Kavlak, mesajında, Dolabiridze’nın yaşamı boyunca işçilerin hak ve çıkarlarını korumak adına insanüstü bir mücadele verdiğini hatırlatarak şu ifadeleri kullandı: “Dostumuz ve mücadele arkadaşımız, Gürcistan Kimya, Metalürji ve Maden İşçileri Sendikası’nın Genel Başkanı ve UAMİF Merkez Komite üyesi Sayın Tamaz Dolabiridze’nın vefat ettiği haberi bizi derinden üzdü.

Tamaz, yaptığı işi seven, işçilerin hak ve çıkarlarını korumak için insanüstü mücadele veren iyi ve cesur bir sendikacıydı. Gürcistan ve Avrasya sendikal hareketi, deneyimli ve otorite sahibi bir sendikacıyı kaybetti. Tamaz’ı uluslararası sendikal mücadeleye verdiği güçlü katkılarla hep hatırlayacağız. Uluslararası Avrasya Metal İşçileri Federasyonu İcra Kurulu adına ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.”

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol