RUHUN SONSUZA KADAR ŞAD OLSUN
RUHUN SONSUZA KADAR ŞAD OLSUN

Atatürk’ün ölüm yıldönümü 10 Kasım münasebetiyle Sendikamız Genel Yönetim Kurulu adına Genel Başkanımız Pevrul Kavlak bir mesaj yayınladı. 

 


Devletimizin kurucusu, ülkemizin kurtarıcısı Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 74. yıl dönümünde kendisini her zaman olduğu gibi yine saygıyla, sevgiyle ve rahmetle anıyoruz.

Atatürk sadece bir komutan değil, devlet adamı, sadece devlet adamı değil bir lider, ve sadece bir lider değil, bizlere gelecek tarihimizi gösteren ve ışık tutan bir fikir adamıydı. Bugün onun yokluğu ve eserlerinin değeri her zamankinden fazla hissediliyor.

Dünyaya ender gelecek bir şahsiyetin dünyaya örnek olacak bir liderlikle sergilediği vatanseverlik ve bunun sonucunda kazanılan bağımsızlık her zaman takdire şayandır.

Bu 10 Kasım’da yine Atatürk’ümüze geride bıraktığı her şey için minnettarlığımızı ifade ediyor, ruhun sonsuza kadar şad olsun diyoruz. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol