RENAULT EMEKÇİSİ TEK BİLEK TEK NEFES
RENAULT EMEKÇİSİ TEK BİLEK TEK NEFES

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak Bursa’da Renault Fabrikasını ziyaret ederek Renault emekçileri ile bir araya geldiğinde sözleşmemiz hakkında detaylı bilgilendirme yaptı ve ; “iyi bir sözleşme için hepinizi yarınki mitinge davet ediyorum” dedi…


Genel başkanımız Pevrul Kavlak Bursa’da iş yerleriniz gezmeye devam ediyor. Renault emekçileri ile bir araya gelen Kavlak; “sizler için 20 gündür bölgeleri geziyoruz ve bir mücadeleyi örgütlemeye çalışıyoruz. Çorludan başlayarak örümceğin ağ ördüğü gibi mücadelemizi örüyoruz, örgütlüyoruz…  Bugün Bursa’dayız… Sizlerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum, sizler sendikanızın yanında olduğu sürece fitneye fesada müsaade etmediği sürece kazanan yine siz olacaksınız” dedi.. Sözleşme sürecimiz hakkında detaylı bilgi veren ve soruları cevaplayan Kavlak, kısımları bir bir gezdi ve üyelerimizle tek tek el sıkıştı.

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’a Genel mali Sekreterimiz İsmail Dursun ve Nilüfer Şube Başkanımız Ruhi Biçer refakat etti.  Renault Genel Müdürü Tarık Tunalıoğlu ile de bir ara gelen Kavlak, sözleşme sürecimizi, Renault emekçilerini ve Renault’un genel durumunu konuştu. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol