RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN
RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Ramazan Bayramı dolayısıyla Türk Metal Sendikası Genel yönetim Kurulu adına Genel Başkanımız Pevrul Kavlak bir kutlama mesajı yayınlayarak başta tüm metal işçileri olmak üzere İslam Âleminin Ramazan Bayramını kutladı.


Genel Başkanımız bayram mesajında şu ifadeler yer verdi:

“Bayramlar, Müslümanların dünyasında özel bir öneme sahiptir. Bayramlar, millet olarak, birbirimize barış içinde yaşama daveti için el uzattığımız günlerdir. Birbirimizle zıtlaşmaktan ziyada, anlaşmaya, uzlaşmaya çalıştığımız zamanlardır. Kederi ve neşeyi birlikte yaşamaya, paylaşmaya kendini adayan Yüce Türk Milleti’nin, her şeye rağmen gelecekteki güzel günlere dair umutlarının yeşerdiği günlerdir.

Bayramlar, dostluğun, barışın, kardeşliğin en yoğun şekilde yaşandığı, yardımlaşmanın, anlayışın, hoşgörünün huzurlu atmosferinde insanların Yaradan’a karşı görevlerini yerine getirmenin huzuru ve mutluluğu içinde olduğu ömrümüzün en güzel dönemleridir…

Ömrümüzün her gününüm bir bayram sevinci, mutluluğu ve huzuru içinde geçmesini diliyor, başta sendikamızın asıl ve asil unsurları olan değerli üyelerimizin, eşlerinin ve çocuklarının olmak üzere, Türk işçi hareketinin, işverenlerimizin ve Yüce Türk Milleti ile birlikte İslam Âlemi’nin Ramazan Bayramını kutluyor, saygılar sunuyorum…”  

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol