NİCE 19 MAYIS'LARA
NİCE 19 MAYIS'LARA

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle Genel Yönetim Kurulumuz bir bildiri yayınlayarak, özetle şu ifadelere yer verdi:


19 Mayıs Milletçe kurtuluşumuzun, gerçek bağımsız kimliğimize kavuşmak için başlattığımız İstiklal Savaşımızın başladığı gündür. 19 Mayıs Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak basarak emperyalizme karşı bağımsızlığımızın sağlanması için gösterdiği irade ve kararlılık günüdür.

Bu kutsal mücadelenin başladığı günü Atatürk; “Benim en büyük ümidim gençliktedir” dediği gençlerimize armağan etmiştir. Gençlik Bir Milletin geleceği, umudu ve gücüdür. 19 Mayıs’lar; gençlerimizin vatana, millete ve kutsal değerlerimize olan bağlılıklarının pekiştirilmesi ve daha güzel bir geleceğe sahip olması için anlamına uygun şekilde kutlanması gereken günlerdir. Gençliğimizin içinde bulunduğu sorunlarının, özellikle çalışma hayatında bulunan gençlerin çektiği sıkıntıların dile getirilmesi; bu sorunların çözümü için sağlıklı adımların atılması ve uygulanması için bu bayramların bir vesile olması gerektiği inancındayız.

Güzel ülkemizin bu günlere kavuşmasına öncülük eden, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla ve minnetle anıyoruz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol