MÜCADELE BAYRAĞINIÇEKTİK
MÜCADELE BAYRAĞINIÇEKTİK

MESS’in uzlaşmaz tutumuna yönelik sendikamızın 38 bölgede on binlerce metal emekçisi üyesiyle gerçekleştirdiği Çarşamba eylemleri devam etti. Metal işçileri Ey MESS şaşırdın, sabrımızı taşırdın sloganları atarak MESS’i protesto etti.


Şubelerimiz ve temsilciliklerimizde bulunan MESS’e bağlı iş yeri önlerinde, kent meydanlarında ortak basın açıklamamızın üçüncüsü de Çarşamba itibariyle gerçekleştirilmiş oldu. MESS’in toplu sözleşme sürecindeki uzlaşmaz tutumunu protesto eden metal işçileri Ortak Basın açıklamamızı dinledi. “Hey MESS şaşırdın, sabrımızı taşırdın” sloganları ile basın açıklamasına destek veren metal işçileri mücadeleden vazgeçmeyeceklerini ve her türlü şartta sendikaları ile birlikte yürüyeceklerini ifade ettiler.

Çerkezköy, Bursa, Çorlu, Kocaeli, İstanbul, Ankara, Sakarya, Aksaray, İzmir, Biga, Gebze, Bolu, Manisa, Balıkesir, Eskişehir bölgelerinde Türk Metal çatısı altında tek bilek ve tek yürek olarak protesto eylemlerinde buluşan metal işçileri sözleşme konusunda ne kadar kararlı olduklarını gösterdiler.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol