METAL İŞÇİLERİNE 2 YENİ WEB SİTESİ
METAL İŞÇİLERİNE 2 YENİ WEB SİTESİ

Türk Metal Sendikası aylık yayın organı Türk Metal dergisi bütün içeriği ile birlikte turkmetaldergi.com web sitesine yüklenirken, Uluslar arası Avrasya Metal İşçileri Federasyonu (UAMİF) sitesi de hazırlanarak yayına verildi.


turkmetaldergi.com

Türk Metal Ailesinin birlik ve beraberliğine büyük katkı yapacağı beklenen turkmetaldergi.com; son düzenlemelerin ardından yayına girdi. İçinde haberler, basın açıklamaları, fotoğraf galerileri, linkler, videolar, Türk Metal dergisi arşivi gibi çok sayıda doküman mevcut.

Bilişim ve teknolojinin hızla geliştiği ve insan yaşamına yön verdiği bir dönemde Türk Metal de teknolojiyle paralel şekilde yol alarak yenilikleri üyelerimizin hizmetine sunmaya devam ediyor.

iemf.org

Türk Metal Sendikasının öncülüğünde 2004 yılında kurulan ve bugün 19 ülkede üye sayısı 20 milyona kadar ulaşan Uluslararası Avrasya Metal İşçileri Federasyonu’nun resmi web sitesi yeni bir içerik ve ara yüzle birlikte yayına girdi. UAMİF Hakkında bilgiler, üye ülkeler, toplantılar, faaliyetler ve diğer bilgileri de içeren iemf.org sitesi Türkçe ve Rusça olarak 2 dilde faaliyet gösteriyor.

Dünyanın en büyük üye sayısına sahip kuruluşlarından biri olan ve bütün Avrasya’nın metal işçilerini tek çatı altına toplayan federasyon olma özelliğini taşıyan UAMİF’in Genel Başkanlığını Sendikamız Genel Başkanı Pevrul Kavlak yürütüyor.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol