METAL İŞÇİLERİN MUTLULUĞU BİZİM MUTLULUĞUMUZDUR
METAL İŞÇİLERİN MUTLULUĞU BİZİM MUTLULUĞUMUZDUR

Aile Kurultayımızın 5. ve son haftası Genel Teşkilatlandırma Sekreterimiz İsmail Dursun’un konuşmasıyla tamamlandı. Dursun, konuşmasında “Metal işçilerinin insanca bir yaşama ulaşması için, eş ve çocuklarının geleceği için gecemizi gündüzümüze katmak bizim birinci görevimizdir” dedi.


Biga, Bozüyük, Eskişehir, Gölcük ve Kayseri şubelerimizin katıldığı 2. Aile Kurultayımızın 5. ve son haftasının kapanış programı Genel Teşkilatlandırma Sekreterimiz İsmail Dursun’un katılımıyla tamamlandı. Kapanışta bir konuşma yapan Genel Teşkilatlandırma Sekreterimiz İsmail Dursun “Metal işçilerinin insanca bir yaşama ulaşması için, eş ve çocuklarının geleceği için gecemizi gündüzümüze katmak bizim birinci görevimizdir” dedi. Dursun konuşmasında şunları söyledi: “Bugün Türkiye’de sendikaların ciddi sorunları vardır… Ve sendikalar bugün hizmet konusunda bir kısır döngü içindedir… 2 yıldan 2 yıla sözleşme imzalayıp, sonra da yan gelip yatmaktadır. Ama sendikacılık, varlığını sürdürmek için, Hizmetlerini çeşitlendirmek zorundadır… Sendikaların ruhu olmalıdır, amacı olmalıdır… Eğer, sendikaları yönetenlerin kafasında sendikacılık yoksa Geldikleri yeri, ter döktükleri tezgâhı unutmuşlarsa, Aldıkları aidatı yine sahibine sosyal hizmet olarak iade etmiyorsa… Verdiği bir eğitim ya da kültürel yatırım yoksa Kafasına üyelerine insanca bir yaşama kavuşturmak ideali bulunmuyorsa, O sendikanın varlığı hiçbir şeyi ifade etmez. Biz Türk Metal olarak sizler için varız. Varlığımız sizin varlığınız içindir… İşte biz sırtımıza yüklediğimiz bu görev ve ideal ile türk metal ailesi için var olmaya devam edeceğiz. Herkes şunu iyi bilsin ki; Türk Metal, nerede metal işçisi varsa orada olmuştur, Olmaya da devam edecektir. Metal işçilerinin emeğini sömürtmemek, Onlar adına insanca bir yaşamın kavgasını vermek, Eş ve çocuklarının geleceği için gecemizi gündüzümüze katmak bizim birinci görevimizdir”

2. Aile Kurultayımızın 5. ve son hafta kapanışında Gölcük Şube Başkanımız Yücel Yücel, Bozüyük Şube Başkanımız Cemal Güney, Kayseri Şube Başkanımız Ali Gökkaya ve Eskişehir Şube Başkanımız Hakan Tuncel’de hazır bulundu.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol