MESS SÖZLEŞME TASLAĞIGÜNDEM YARATTI
MESS SÖZLEŞME TASLAĞIGÜNDEM YARATTI

Türk Metal Sendikası, 2012-2014 dönemi toplu iş sözleşmesi görüşmeleri öncesinde MESS sözleşmesi teklif taslağını açıkladı.


Türk Metal Sendikası Genel Merkez Yönetiminde yer alan, Genel Başkan Yardımcılarından Muharrem Aslıyüce Eskişehir’de, Süleyman Yıldırım İzmir’de, Mesut Gezer Bursa’da ve Genel Sekreter Yücel Yücel Gebze’de düzenlenen toplantılarda MESS sözleşmesi teklif taslağını üyelerimizle paylaştılar.

114 bin metal işçisini ilgilendiren grup toplu iş sözleşmesinin taslağını hakkında açıklamaların yapıldığı toplantıları ulusal ve yerel gazeteciler tarafından yoğun ilgi ile takip edildi. Sendikamızın sözleşme taslağında yer alan Bireysel Emeklilik Sistemi internet gazeteleri tarafından sürpriz olarak yansıtılırken, işçiler adına yeni bir hak kazancı ve tasarruf aracı olarak duyuruldu.

Toplantıların bitmesinin hemen ardından internet sayfalarına düşen başlıklardan bazılarını sizler için derledik.

Evrensel Gazetesi: Türk Metal, MESS yüzde 18 zam istiyor…

Show Haber: Türk Metal Toplu İş Sözleşmesi taslağını açıkladı…

Bizim Kocaeli:  Türk Metal, MESS yüzde 18 zam istiyor…

Özgür Kocaeli: Türk Metal “Bireysel Emeklilik” isteyecek…

Sky Türk:  Türk Metal Toplu İş Sözleşmesi taslağını açıkladı…

Haberciniz.Com:Türk Metal Sendikası Genel Sekreteri Yücel: "Yetkilerin Tamamlanmasıyla Birlikte, Teklifimizi Sunacak Ve Mücadelemize Yeni Bir Boyut Kazandıracağız"

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol