MERCEDES EMEKÇİLERİNDEN TÜRK METAL’E TAM DESTEK!
MERCEDES EMEKÇİLERİNDEN TÜRK METAL’E TAM DESTEK!

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak iş yerleri ziyareti kapsamında İstanbul’da Mercedes Benz Türk’ü de ziyaret etti. Mercedes emekçileri Türk Metal’e tam destek” dedi, “yanınızdayız” mesajı verdi.


Genel Başkanımız Pevrul Kavlak MESS Toplu Sözleşmesi iş yerleri ziyaretlerinde Mercedes Benz Türk’ü de ziyaret ederek Mercedes emekçileri ile bir araya geldi. Burada yoğun ilgi ve destekle karşılaşan Kavlak 2000 dolayında emekçi ile tek tek tokalaştı. Mercedes Otobüs işletmesinde bütün kısımları gezen Kavlak’a; Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Yıldırım ve İstanbul 1 Nolu Şube Başkanımız Murat Salar da eşlik etti.

Genel Başkanımız Kavlak’ı; Mercedes Fabrikası Nizamiye kapısında İmalat Direktörü Martin Walz İnsan Kaynakları Müdürü Salih Ertör, İmalat müdürü Ahmet Bodur, İmalat Kısım Müdürü Akan Taşçıoğlu karşıladı.

Kavlak; Türk Metal Temsilci odasında iş yeri temsilcileri ve üyelerimizle bir araya gelerek sözleşmemizin seyri hakkında bilgi verdi. Üyelerimiz “vereceğiniz her türlü kararda yanındayız. Siz nerede biz oradayız. Mercedes sizinle gurur duyuyor” sloganları ile karşılık verdiler.

Kavlak mesleğinde 40. Yılını dolduran Mercedes Baştemsilcisi Hasan Coşkun’a da Türk Bayrağı çerçevesini hediye etti.

Genel Başkanımız Kavlak fabrika ziyareti sonrası Mercedes Benz Türk Genel Müdürü Rainer Genes ile bir araya geldi. Kavlak; sözleşme sürecimiz konusunda Genes’i bilgilendirdi, Genes ise fabrikaları hakkında genel bilgiler paylaştı.

 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol