MANNESMANN EMEKÇİLERİNDEN TAM DESTEK
MANNESMANN EMEKÇİLERİNDEN TAM DESTEK

MESS Toplu İş Sözleşmesi kapsamında iş yerleri gezilerine devam eden Genel Başkanımız Pevrul Kavlak'ın bugünkü ikinci durağı Borusan Mannesman oldu.


Genel Başkanımız Pevrul Kavlak; MESS Toplu İŞ Sözleşmesi kapsamında iş yerlerimizde üyelerimizle buluşmaya devam ediyor. Bursa Gemlik'te bulunan Borusan Mannesmann'ı ziyaret eden Genel Başkanımız Kavlak; “Süreç sizlerin birlik ve beraberliği ile lehimize sonuçlanacaktır” diyen Kavlak; insanca bir yaşam için sendikanız Türk Metal üzerine düşeni layıkıyla yerine getirmektedir. Bu dönemde Genel Merkezimiz kaynaklı bilgileri itibar edin, başka odakların spekülasyonlarına aldırmayın, sosyal medya ve yayınlarımızda güncel olarak son gelişmeleri sizlerle paylaşıyoruz.  İyi bir sözleşme için var gücümüzle süreci takip edeceğiz” dedi. Sözleşme konusunuda detaylı bilgiler verdi.

Genel Başkanımız Kavlak'a ziyaret sırasında Genel Başkan Yardımcımız Mesut Gezer ve Bursa Gemlik Şube Başkanımız Kemal Durmaz eşlik etti.

Genel Başkanımız Kavlak; Fabriak Müdürü Hakan Duman ve İnsan Kaynakaları Direktörü Arif Öner'i de ziyaret etti. Ziyarette MESS Toplu Sözleşme sürecimiz ve Borusan işyeri konuşuldu.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol