MAKO İŞÇİLERİ: SENDİKAMIZA GÜVENİYORUZ
MAKO İŞÇİLERİ: SENDİKAMIZA GÜVENİYORUZ

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak Perşembe günü MAKO iş yerinde üyelerimizle bir araya geldi. Tezgahları başında üyelerimizi tek tek ziyaret eden Kavlak; “hedefimiz, hedefiniz birdir; daha insanca bir yaşam” dedi.


Genel Başkanımız Pevrul Kavlak; iş yerleri ziyareti kapsamında MAKO Magnetti Marelli iş yerini üyelerimizle bir araya geldi. MAKO’da üyelerimizi tek tek tezgahları başında ziyaret eden Kavlak’ı metal işçileri “Başkan nerede biz oradayız”, “Türk Metal Türk Metal güçlü güçlü Türk Metal” sloganları ile karşıladı. MAKO emekçileri Kavlak’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek “Başkanım her zaman iş yerimize gelmenizi ve bizle bir araya gelmenizi bekleriz” diye düşüncelerini ilettiler…

Genel Başkan Yardımcımız Mesut GEZER ve Nilüfer Şube Başkanımız Ruhi BİÇER'in de hazır bulunduğu ziyarette, Kavlak; bu süreçte veya sonrasında sizlerle bir araya gelmeye daha fazla gayret edeceğim, inşallah bu süreci hep birlikte yürüterek amacımıza ulaşacağız” dedi.

Daha sonra Kavlak; MAKO İnsan Kaynakları Zafer Cengiz ile bir araya gelerek MAKO emekçilerini, MAKO’yu ve toplu sözleşme sürecimizi konuştu.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol