KAZANAN BURSALI EMEKÇİLEROLACAK
KAZANAN BURSALI EMEKÇİLEROLACAK

Genel Başkanımız Kavlak, Bursa Temsilciler Meclisi Toplantısında Bursa’nın hak ettiği yere gelmesi için dün olduğu gibi bugün ve yarın da mücadelenin süreceğini ifade etti.


Genel Başkanımız Pevrul Kavlak Türk Metal Sendikası Bursa şubeleri Temsilciler Meclisi Toplantısında konuştu. Genel Başkanımız Kavlak; “Bursa’ya gelen yerli ve yabancı yatırımların kalıcı hale gelmesi, daha fazla yatırımın gelmesi ve Bursalı emekçilerin daha yüksek bir yaşam standardına kavuşması için, Türk Metal olarak dün olduğu gibi, bugün olduğu gibi, yarın da elimizden gelene yapacağız, kazanan Bursalı emekçiler olacak” diye konuştu.

Kavlak; Türkiye’nin içinden geçtiği siyasi ve ekonomik durum hakkında da sendikamızın görüşlerini dile getirdi. Ülke olarak yine sıkıntılı bir süreç yaşadığımızı belirten Kavlak; yeni bir ekonomik kriz sözünü duymak istemediğini ve toplu sözleşme döneminde birlik, beraberlik ve dayanışmadan asla kopmamamız gerektiğini ifade etti. Bu sözleşmeyi metal işçilerine yakışır bir şekilde sonlandırılacağının da müjdesini veren Genel Başkanımız Kavlak; Bursa’da söz verdiğimiz gibi şube sayımızı 6’ya çıkardık, Bursalı metal işçileri her şeyin en güzelini hak etmektedir” diye seslendi.

Temsilciler Meclisi toplantısının ardından yaklaşık 180 kişi ile birlikte iftar yemeğine geçildi. İftar yemeği sırasında birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Genel Başkan Yardımcımız Mesut Gezer ve şube başkanlarımız da temsilciler meclisi toplantısı ile iftar yemeğinde Genel Başkanımızla birlikte hareket ettiler. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol