KAVLAK; TÜRK TRAKTÖR ÇALIŞANLARI İLE BİRLİKTE
KAVLAK; TÜRK TRAKTÖR ÇALIŞANLARI İLE BİRLİKTE

Genel Başkanımız Pevrul KAVLAK 10 Ekim’de Türk Traktör A.Ş. işyeri Genel Müdürü Marco VOTTO ve İnsan Kaynakları Direktörü Haluk GÜMÜŞDERELİO\304\236LU ile görüştü. Görüşme sonrası ise Türk Traktör çalışanları ile bir araya geldi.


Türk Traktör yöneticileri ile yapılan görüşmede işyerinin üretim durumu ve planlaması, satışları, istihdam stratejisi hakkında bilgi aldı. Çalışma Hayatı ve Endüstriyel İlişkiler hakkında da değerlendirmelerde bulunuldu.

Genel Başkanımız Kavlak; Türkiye’nin içinden geçtiği siyasi ve ekonomik durumu hakkında sendikamızın görüşlerini iletti. Sendikamız faaliyetleri  ile devam eden ve planlama aşamasında olan projeler hakkında bilgilerini paylaşan Kavlak, meclis gündeminde olan Toplu İş İlişkileri yasası ile ilgili olarak  da  son gelişmeleri Marco Votto ile paylaştı. Kavlak, uzlaşma ve diyalog içinde yürüttüğümüz çalışmalarımızın devamını diledi. Kavlak, daha sonra temsilciliğimizi ziyaret etti ve üyelerimizle sohbet ederek toplu sözleşme süreci ile ilgili olarak soruları yanıtladı.

Toplu iş sözleşmesi için henüz yetki çıkmadığı için daha geniş kapsamlı bir ziyaret gerçekleştiremediğini dile getiren Genel Başkanımız Kavlak, yeni Toplu İş İlişkileri Kanunu ve yetki durumu hakkında üyelerimize de bilgi verdi. Üyelerimizden Şakir BULUT başkanımız için yazmış olduğu şiiri okudu.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol