KAVLAK ARÇELİK VE MANEMEKÇİLERİYLE BULUŞTU
KAVLAK ARÇELİK VE MANEMEKÇİLERİYLE BULUŞTU

Genel başkanımız Pevrul Kavlak Ankara’da Arçelik bulaşık Makinesi İşletmesi ile MAN  iş yerini ziyaret etti. Emekçilerimizle bir araya gelerek alınan Grev Kararı sürecini değerlendiren Kavlak’a yüzlerce üyemizden “tam destek” geldi.


Genel Başkanımız Pevrul Kavlak ilk olarak Arçelik iş yerinde üyelerimizle bir araya geldi. Üyelerimizle tezgâhları başında tek tek tokalaşan Kavlak’a “tam destek, yanınızdayız” mesajı verildi. Arçelik emekçileri ile fabrika içinde alanda toplanan Kavlak; burada bir konuşma yaptı. Konuşmasında alınan grev kararını değerlendirerek gerekçelerini anlattı. Üyelerimizin “Arçelik seninle grur duyuyor” sloganlarına karşılık Kavlak; Türk Metal de sizinle gurur duyuyor” karşılığını verdi. Genel Başkan Yardımcımız Muharrem Aslıyüce ve Ankara 3 Nolu Şube Başkanımız Nihat Zengin’in de eşlik ettiği ziyarette daha sonra Arçelik Bulaşık Mak işletme Direktörü Hakan Kozan’ı ziyaret ederek sözleşme sürecimizi ve Arçelik’i konuştu.

BAŞKAN NEREDE MAN İŞÇİSİ ORADA

Genel Başkanımız Kavlak; Arçelik ziyaretinin ardından MAN Türkiye A.Ş iş yerine  geçti. MAN emekçileri ile tek tek tokalaşarak büyük sevgi ve destek gösterisine maruz kalan Kavlak; MAN emekçilerine teşekkür etti. Çay salonunda MAN emekçilerine seslenerek; “bu zorlu süreçte aramıza fitne ve fesat sokmak isteyenlere izin vermeyin. Doğrusunu doğrudan bizden öğrenin, alınan grev kararı ile bu süreçte ne kadar samimi ve ciddi olduğumuzu herkese ilan etmiş olduk. Şimdi birlik ve beraberlik zamanıdır. Şimdi daha güçlü olma zamanıdır. Burada gösterilen ilgiye samimi sevgiye ve kararlı ve dik duruşa teşekkür ediyorum. Sizleri tebrik ediyorum” dedi.

Genel başkanımız Kavlak; Genel başkan Yardımcımız Muharrem Aslıyüce ve Ankara 3 Nolu Şube Başkanımız Nihat Zengin ile MAN yönetimini ziyaret etti. MAN Türkiye A.Ş Genel Müdürü Münür Yavuz, Üretim Direktörü Levent Türk, İK Direktörü Mustafa İskifoğlu ve Personel Müdürü Hüseyin Tığraklı ile biraraya gelerek, sözleşme sürecimizi, MAN emekçilerini ve MAN’ı konuştular.

 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol