KADIN İŞÇİLER BÜYÜKKURULTAYI BAŞLADI
KADIN İŞÇİLER BÜYÜKKURULTAYI BAŞLADI

 

Kadın İşçiler 18. Büyük Kurultayı Türk-İş Genel Sekreteri ve Sendikamız Genel Başkanı Pevrul Kavlak’ın açılış konuşması ile başladı.


 

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kadın İşçiler Büyük Kurultayının 18. Türk-İş Genel Sekreteri ve sendikamız Genel Başkanı Pevrul Kavlak’ın açılış konuşması ile başladı. Ankara Büyük Anadolu Termal Otel’de başlayan kurultaya 750 kadın metal işçisi katıldı. Kadın metal işçilerinin yoğun ilgisi ile karşılaşan Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’ın konuşması sık sık alkışlarla kesildi. Kurultay programı kadın metal işçileri için hazırlanan eğitime programı ile devam ediyor.

 

Genel Başkanımızı Pevrul Kavlak yaptığı açılış konuşmasında sendikamızın kadın metal işçileri için gösterdiği özveri ve onların hak ve çıkarları için gerçekleştirdiği çalışmalardan bahsederek kadın metal işçilerinin hak ettiği konuma gelmeleri için bu tür organizasyonlarımızın sonuç alana kadar devam edeceğini belirtti.

 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol