KADIN İŞÇİLER 17. BÜYÜK KURULTAYI TOPLANIYOR
KADIN İŞÇİLER 17. BÜYÜK KURULTAYI TOPLANIYOR

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’ın Kadın İşçiler 17. Büyük Kurultayındaki açılış konuşmasını 8 Mart günü Saat 10.00 itibariyle canlı olarak web sitemizden izleyebilirsiniz.


Türk Metal Sendikasının geleneksel olarak kutladığı, Kadın İşçiler Büyük Kurultayının 17.’si 8 Mart günü Ankara’da gerçekleştiriyor. Sendikamızın kadın üyelerinden oluşan 700 delegenin ve 65 yabancı konuğun katıldığı iki günlük programın açış konuşmasını Türk-İş Genel Sekreteri ve Sendikamız Genel Başkanı Pevrul Kavlak yapıyor. Programın açılışına Türk-İş Genel Başkanı Mustafa Kumlu, TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Tuğrul Kudatgobilik, Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) Türkiye Direktörü Ümit Efendioğlu, AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer ve çok sayıda davetli katılıyor.

Açılış programının ardından Sosyal Güvenlik Uzmanı Ali Tezel “Kadın ve Sosyal Güvenlik Hakları” alanında bir panel düzenleyecek.  Programın ikinci gününde ise MESS Hukuk Müşaviri Erten Cılga Moderatörlüğün de Ankara 1 Aile Mahkemesi Hakimi Zeynep Öksüzoğlu, Ankara 10. Aile Mahkemesi Hakimi Nevin Birinci, Uludağ Üniversitesi İİBF Çalışma Psikoloji ve End. İlişkileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Serpil Aytaç ve Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zehra Gönül Balkır, “Günümüz Kadının Güncel Sorunları ve Çözüm Önerileri” adlı paneli gerçekleştirecek.

Kadın İşçiler 17. Büyük Kurultayının açılış programını ve düzenlenen panelleri iki gün boyunca canlı olarak web sayfamızdan izleyebilirsiniz.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol