İŞTE SOSYAL SENDİKACILIK İŞTE TÜRK METAL
İŞTE SOSYAL SENDİKACILIK İŞTE TÜRK METAL

Türk Metal Sendikası 2. Aile Kurultayı Didim Büyük Anadolu Resort Hotel’de başladı. Aile Kurultayı toplam 5 hafta sürecek. Türk Metal’e üye olan işçiler, onların eşleri ve çocuklarının katıldığı Türkiye’nin en büyük organizasyonlarından biri olan Aile Kurultayı’na toplam 2000 kişi katılacak.


Türk Metal 2. Aile Kurultayı 6 Mayıs tarihinde Büyük Anadolu Hotel’de başladı. Açılış Konuşması Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’ın mesajları ve selamlarının iletilmesi ile başladı. Genel Eğitim ve Toplu İş Sözleşmesi Sekreterimiz Yavuz Gökçe’nin açılış konuşmasını yaptığı Aile Kurultay’ımız yoğun coşku ve ilgiyle başladı. Konuşmasında Türk Metal’in sosyal sendikacılık anlayışının gereklerinden biri olduğunun altını çizen Yavuz Gökçe; ailenin önemini, sendikaların önemini Türk Metal’in üyelerine verdiği önemi dile getirdi. “Ben, sen o değil, biz varız, Bir alacağız, iri olacağız, diri olacağız… Önde, arkada değil, yan yana yürüyeceğiz biz” diyen Yavuz Gökçe birlik ve beraberliğin altını çizdi. Yavuz Gökçe’nin konuşmasını sık sık alkışlarla ve sloganlarla kesen üyelerimiz, “Türk metal nerede biz oradayız” diyerek birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

Türk Metal üyeleri aileleriyle birlikte Anfi Tiyatro’da toplu fotoğraf çektirdi…

Aile Kurultayımız, Yavuz Gökçe’nin konuşmasının ardından Sultan Erkoç’un Aile İçi İletişim semineri ile devam etti. Erkoç, aile bireylerinin birbirleriyle olan iletişiminin, ilişkilerinin, en mükemmel şekilde nasıl olması gerektiğini üyelerimize ve eşlerine aktardı, sohbet şeklinde geçen seminer üyelerimiz ve eşleri tarafından yoğun ilgiyle dinlendi. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol