İŞÇİNİN UMUDU TÜRK -İŞ'TİR
İŞÇİNİN UMUDU TÜRK -İŞ'TİR

Türk -İş Genel Sekreteri ve Sendikamız Genel Başkanı Pevrul Kavlak Bursa'da Türk-İş'e bağlı sendikaların şube başkanları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.


Türk -İş Bursa Bölge Temsilciliğinin düzenlediği iftar yemeğine katılan aynı zamanda Türk-İş Genel Sekreteri de olan Genel Başkanımız Pevrul Kavlak şube başkanlarının çalışma hayatına dair sorularını cevapladı. Türk-İş'e bağlı sendikalrın şube başkanları ile sohbet ederek Bursa'dki çalışma hayatını değerlendiren Kavlak, Türk-İş'in Türkiyede milyonlarca işçinin umudu, güvencesi olduğuna dikkat çekti.

Türk - İş Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Nazmi Irgat, Genel başkan Yardımcımız Mesut Gezer, Türk-İş Bölge Temsilcisi Sabri Özdemir de iftar yemeğine katılanlar arasındaydı. İftar yemeğinde Kavlak; Bursa'nın Türk-İş nezdinde önemli bir yeri olduğunu da hatırlattı. İftar yemeğinin Bursa'da birlik ve beraberliğimiz için bir vesile olacağının da altını çizdi.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol