INDUSTRIALL'A ÜYE SENDİKALAR KOCAELİ’NDE TOPLANDI
INDUSTRIALL'A ÜYE SENDİKALAR KOCAELİ’NDE TOPLANDI

IndustriALL Küresel ve IndustriALL Avrupa Sendikalarının Türkiye’deki Üye Sendikalarla Ortak Toplantısı 19 Ocak 2023 Perşembe günü,  Lastik-İş Sendikası’nın ev sahipliğinde, Kocaeli’nde yapıldı. Toplantıya, IndustriALL Küresel Sendika Genel Sekreter Yardımcısı Kemal Özkan, IndustriALL Avrupa Sendika Genel Sekreteri Luc Triangle ve Türkiye’deki üye 13 sendikanın temsilcileri katıldı.

Industriall Küresel ve Avrupa Sendikalarının temsilcilerinin konuşmasıyla başlayan toplantıda, çalışma hayatında Türkiye’de yaşanan son gelişmelerin yanı sıra, küresel emek mücadelesinde ortaya çıkan engeller ele alındı. Türkiye'deki genel durumun da değerlendirildiği toplantıya, Sendikamızı temsilen Genel Başkan Yardımcımız Uysal Altundağ ile Genel Mali Sekreterimiz Murat Salar katıldı.

Bu arada, IndustriALL Küresel ve IndustriALL Avrupa Sendika temsilcileri, kısa bir süre önce Amasra’da meydana gelen ve 42 madencinin hayatını kaybettiği madene dayanışma ziyareti gerçekleştirdi.

 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol