INDUSTRİALL HEYETİGENEL MERKEZİMİZDE
INDUSTRİALL HEYETİGENEL MERKEZİMİZDE

3 küresel sendikanın birleşmesiyle kurulan ve 140 ülkede 50 milyon işçiyi temsil eden "IndustriAll Avrupa ve Küresel Sendikası Ortak Heyeti" Genel Merkezimizi ziyaret ettiler.


3 küresel sendikanın birleşmesiyle kurulan ve 140 ülkede 50 milyon işçiyi temsil eden "IndustriAll Avrupa ve Küresel Sendikası Ortak Heyeti" Genel Merkezimizi ziyaret ettiler. Ziyaretlerinde Genel Başkanımız Pevrul KAVLAK ile görüştüler, görüşmede Sendikamızdan Genel Sekreterimiz Yücel YÜCEL ve Dış İlişkiler Sorumlusu Devrim DUMAN da bulundu.

IndustriALL Küresel Sanayii İşçileri Sendikası,  petrol-gaz, maden sektörlerinden elektrik üretimi ve dağıtımından, metal ve metal ürünleri imalatına, gemi yapımına, otomotiv uzay endüstrisine, makine mühendisliğine, elektroniğe, kimya, lastik, selülöz ve kağıt, inşaat malzemeleri, tekstil, giyim, deri ve ayakkabı sektörleri ile çevre hizmetlerine kadar uzanan iş kollarında çalışan işçileri temsil ediyor. IndustriALL, mevcut ekonomik sistemden kaynaklanan eşitsizliğe, yüksek düzeydeki işsizliğe ve yoksulluğa karşı mücadele etmek, eşitlik demokrasi ve sosyal ekonomik adalet hedefleri için mücadele etmek için 3 küresel sendikanın birleşmesi ile 2012’de kuruldu. 140 ülkede 50 milyon işçiyi temsil ediyor. Heyette IndustriALL Küresel Sendikası Genel Sekreter Yardımcısı Kemal Özkan, IndustriALL Avrupa Sendikası Genel Sekreteri Ulrich Eckelmann; IG Metall, Almanya, Uluslararası İlişkiler Bölümü Başkanı Horst Mund; IG BCE Almanya Kimya ve Enerji İşçileri Sendikası Uluslararası İlişkiler Sorumlusu Michael Mersmann; FGMM-CFDT, Fransa Genel Maden ve Metalurji İşçileri Sendikası Uluslararası Sekreter Blandine Landas; USW, Kuzey Amerika Birleşik Çelik İşçileri Sendikası Uluslararası İlişkiler Müdürü Ben Davis; IF Metall, İsveç Sanayi İşçileri Sendikası Uluslararası Sekreter Mats Svensson bulundu.

 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol