INDUSTRIALL AVRUPA SENDİKASI İCRA KURULU TOPLANDI
INDUSTRIALL AVRUPA SENDİKASI İCRA KURULU TOPLANDI

IndustriAll Avrupa Sendikası İcra Kurulu, “Enerji fiyatlarına ilişkin kriz ile Avrupa genelindeki hayat pahalılığı” ana gündemiyle 30 Kasım 2022 Çarşamba günü toplandı. Belçika’nın başkenti Brüksel’de toplanan İcra Kurulu, 30 Kasım-1 Aralık 2022 tarihleri arasında iki gün sürecek.

Avrupa’nın 38 ülkesinde 7.1 milyon çalışanı çatısı altında barındıran IndustriAll Avrupa Sendikası’nın İcra Kurulu Toplantısı’nda “Enerji fiyatları ve Avrupa genelindeki hayat pahalılığı”, “İmalat sanayinde teknolojik dönüşüm, yeşil ve adil bir geçiş”, “Sanayi politikası, toplu sözleşme ve sosyal politika, şirket politikası” ile “Önümüzdeki yıl Selanik'te düzenlenmesi planlanan ara dönem konferansına ait gündem” ve diğer konular görüşülecek.

Avrupa ülkelerinden 170 kişinin katıldığı toplantıya, Sendikamızı temsilen IndustriALL Avrupa’nın İcra Kurulu Üyesi olan Genel Başkan Yardımcımız Uysal Altundağ ve Dış İlişkiler Daire Başkanımız Burak Ekmekçioğlu katıldı.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol