INDUSTRIAll AVRUPA İCRA KURULU TOPLANDI
INDUSTRIAll AVRUPA İCRA KURULU TOPLANDI

IndustriAll Avrupa Sendikası’nın İcra Kurulu Toplantısı, “Adil geçiş için yeniden bir araya gelmek” başlığı ile Belçika’nın başkenti Brüksel’de toplandı. Mevcut Covid-19 önlemleri dahilinde, hibrit yöntemle gerçekleştirilen ve 30 Kasım 2021 Salı günü başlayan toplantı iki gün sürecek. Sendikamız Türk Metal’in yanı sıra 38 Avrupa ülkesinde 7 milyon çalışanı çatısı altında barındıran IndustriAll Avrupa Sendikası’nın İcra Kurulu Toplantısı’nda, Adil Geçiş ve Çevreci Sanayi, Sanayi Politikalarında Süregelen Değişiklikler, Sendikal Gücün İnşası ve Sektörel Düzeyde Yaşanan Gelişmeler başlıkları ele alınıyor.

IndustriALL Avrupa İcra Kurulu Asil Üyeleri Genel Başkanımız Pevrul Kavlak ile Genel Başkan Yardımcımız Uysal Altundağ’ın çevrimiçi olarak katıldığı toplantıda, sendikamızı IndustriALL Avrupa İcra Kurulu Asil Üyesi Genel Mali Sekreterimiz Murat Salar, Dış İlişkiler Daire Başkanımız Burak Ekmekçioğlu ve Genel Başkan Danışmanı Helmut Lense temsil ediyor.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol