HOŞ GELDİNİZELBİ EMEKÇİLERİ
HOŞ GELDİNİZELBİ EMEKÇİLERİ

İstanbul Anadolu Yakası Şubemizce ELBİ ELEKTRİK ULUSLAR ARASI TİCARET VE SAN. A.Ş. iş yerinde Eylül 2013 itibariyle başlatılan teşkilatlanma çalışmamız tamamlanmış ve Elbi emekçileri de Türk Metal’e üye olmuştur.


İstanbul Anadolu Yakası Şube Başkanı Halil Faki Erdal; “teşkilatlanma çalışmaları sırasında Elbi emekçilerinin büyük bir kararlılık ve istekle Türk Metal’e üye olduklarını, şube olarak bu iş yerimizin de Türk Metal çatısı altında diğer metal emekçileri ile tek vücut olması için büyük gayret gösterdiklerini ve sonuçta Elbi emekçilerinin Türk Metal’e üye olmalarından dolayı büyük bir sevinç ve gurur yaşadıklarını” ifade etti.

Şubemize bağlı temsilcilerimizin ve İstanbul Şube Başkanımız Murat Salar’ın da yoğun destek verdiği teşkilatlanma çalışmalarında sona gelindi. 298 kişinin çalıştığı bu işyerinde çoğunluk sağlanarak Eylül 2013 itibariyle de Bakanlığa yetki başvurusunda bulunuldu. Başvurudan sonrada devam eden çalışmalar sonucunda yaklaşık 240 civarında Elbi çalışanı Sendikamıza üye olmuştur. Şu an itibariyle Bakanlık tarafından yetkinin Türk Metal’e çıkmasını bekliyoruz. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol