HARİCİ BİLGİLERE İTİBAR ETMEYİN
HARİCİ BİLGİLERE İTİBAR ETMEYİN

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak Coşkunöz Metal Form  Fabrikasını ziyaretinde “bu süreci zora sokmak ve sizlere zarar vermek isteyenlerin uydurmalarına itibar etmeyin. Ancak bizden gelecek sese kulak verin” dedi.


Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’ın ziyaretleri Coşkunöz ile devam etti. Coşkunöz’de diğer ,iş yerleri gibi coşkulu bir karşılamaya şahit olan Genel Başkanımız Kavlak işçilere hitaben bir konuşma yaptı. Konuşmasında “bu süreci zora sokmak ve sizlere zarar vermek isteyenlerin uydurmalarına itibar etmeyin. Ancak bizden gelecek sese kulak verin. Harici bilgilerle aranıza fitne ve fesat sokmak istiyorlar. Buna müsaade etmeyin. Bizleri Genel Merkez yayınlarımızdan, temsilcilerimizden internetten takip edin. Burdan sağlıklı bilgilere ulaşın” dedi.

Coşkunöz emekçilerine hitaben konuşmasında toplu sözleşme sürecimiz hakkında genel bilgilendirmede bulunan  Kavlak üyelerimizle tek tek el sıkıştıktan sonra Coşkunöz yönetimi le de bir araya geldi.

Coşkunöz'de CEO Cenk Yöney; Genel Mali Koordinatör Oya Coşkunöz Yöney, Genel Müdür Şükrü Tetik ve İnsan Kaynkları Müdürü Bige Tınmazsoy Susuzlu ile Toplu sözleşme sürecimiz Coşkunöz emekçileri ve Coşkunöz üzerine bir görüşme gerçekleştirildi.

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak'ın Çoşkunöz İşyeri ziyaretinde Genel Başkan Yardımcımız Mesut Gezer, Genel Mali Sekreterimiz ismail Dursun ve Nilüfer Şube Başkanımız Ruhi Biçer'de eşlik etti.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol