Hain Eller Üç SubayımızıDaha Şehit Etti
Hain Eller Üç SubayımızıDaha Şehit Etti

Türk Metal Sendikası Genel Yönetim Kurulu, Hatay’ın Dörtyol İlçesi Amanos Dağları kırsalında PKK’lı hain teröristlerin açtığı ateş sonucu üç subayımız şehit düşmesi üzerine bir basın açıklaması yaptı.


Yapılan basın açıklamasında terör şiddet ve nefretle kınandı ve terörle mücadelede sözün bittiği yere gelindiği bir kez daha hatırlatıldı. Türk Metal Sendikası Genel Yönetim Kurulu’nun yaptığı basın açıklamasında şu görüşler dile getirildi:

“Hatay'ın Dörtyol İlçesi’ne bağlı Kuzuculu Beldesi’nin Amanos Dağları kırsalına Suriye’den gelerek yerleştikleri tespit edilen vatan haini PKK’lı teröristler yine kan kustular. Göreve giden jandarma özel hareket timine, PKK'lı teröristler tarafından yapılan roketatarlı saldırıda Binbaşı Erhan Dikmen, Üsteğmen Aytaç Kaya ve Teğmen Ahmet Tarım şehit oldu.

Bebek katillerine yönelik operasyona çıkan birliklere komuta eden üç subayımızın, teröristlerce açılan ateşte şehit edilmesi, üç ailenin ocağına ateş düşürdüğü gibi tüm ülkeyi de yasa boğmuştur.

Bu elim olay terörle mücadelede artık sözün bittiği yere gelindiğini bir kez daha göstermiş bulunmaktadır. Üç vatan evladının daha ocağına ateş düşerken, PKK’lı hainlere af söylemlerinin ele alınıp medyada dillendirilmesi kamuoyunu ve vicdanını derinden yaralamaktadır.

Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı dileriz.”

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol