GRUP TİS SÜRECİNDE ARABULUCU TOPLANTISI YAPILDI
GRUP TİS SÜRECİNDE ARABULUCU TOPLANTISI YAPILDI

Bilindiği üzere sendikamız Türk Metal ile Türkiye Metal Sanayiciler Sendikası arasında 12 Ekim 2021 tarihinde başlayan müzakerelerde, taraflar arasında anlaşma sağlanamamış, bunun üzerine 7 Aralık tarihinde uyuşmazlık tutanağı tutularak arabulucu aşamasına geçilmişti. Uyuşmazlık sürecinde gerçekleştirilen Arabulucu Toplantısı, 16 Aralık 2021 Perşembe günü MESS’in Ankara Ofisi’nde yapıldı. Toplantıda taraflar, gelinen aşama ile ilgili arabulucuyu bilgilendirerek, karşılıklı olarak görüşlerini aktardı. Yapılan görüşmelerde herhangi bir madde üzerinde anlaşma sağlanamadı.

Prof. Dr. Muhittin Astarlı’nın arabulucu olarak başkanlık ettiği toplantıya sendikamız adına Genel Başkan Yardımcılarımız Uysal Altundağ ve Halil Faki Erdal ile Genel Sekreterimiz Taliphan Kıymaz katılırken, MESS’i temsilen toplantıya Ankara Bölge Temsilcisi Ozan Mimaroğlu ile Müşavir Avukat Ömer Faruk İşler katıldı.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol