GREVE HAZIR MISINIZ?
GREVE HAZIR MISINIZ?

Eskişehir 1 Nolu ve Bozüyük Şubeleriyle yapılan Genişletilmiş temsilciler Meclisi Toplantısı yapıldı. Genel Başkanımız Pevrul Kavlak; “adım adım greve gidiyoruz, uyarı eylemlerimiz ciddiye alınsın” dedi.


Eskişehir 1 Nolu ve Bozüyük Şubeleriyle yaptığımız Genişletilmiş Temsilciler Meclisimizde konuşan Genel Başkanımız Pevrul Kavlak; işverenlere seslendi; “Adım adım greve gidiyoruz bu uyarı eylemlerimizi ciddiye alın, aklınızı başınıza alın. Metal işçisini karşınıza almayın. Hakkımızı verin. İşverenlere sesleniyorum. Bu terbiyeyi test etmeye çalışmayın. Emeğini namus bilmiş insanların sabrını zorlamayın. Biz bu noktada durmayız. Eğer bizim fedakârlıklarımıza,  iyi niyetimize cevabınız buysa, Bizim vereceğimiz cevaba herkes hazır olsun. Sadece cevaba değil, cevabın maliyetine de hazır olsun”

Eskişehir ve Bozüyük Şubelerimizle yaptığımız toplantıya metal işçilerinin sloganları damgasını vurdu, işçiler el ele, Türk Metal greve diye slogan atan işçiler Kavlak’ı uzun süre ayakta alkışladı…

Kavlak; Artık eylem zamanı. Bu eylemlerden sonuç alamazsak artık grev zamanı. Metal işçileri size soruyorum. Eyleme hazır mısınız? Mücadeleye var mısınız? Sonuç alamazsak greve var mısınız? Diye sorduğunda bütün işçiler tek bir ağızdan varız cevabını verdi.

Toplantıya Genel Başkan Yardımcımız Muharrem Aslıyüce Türk-İş Eskişehir Bölge Temsilcisi Nejat Kılıç Şube Başkanlarımız Erkunt Kılıç ve Cemal Güney ile Türk-İş’e bağlı çok sayıda sendikanın şube başkanları da katıldı.

 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol