GENİŞLETİLMİŞ TEMSİLCİLER MECLİSİ TOPLANTILARI BÖLGELERİMİZDE YAPILDI
GENİŞLETİLMİŞ TEMSİLCİLER MECLİSİ TOPLANTILARI BÖLGELERİMİZDE YAPILDI

Türk Metal Sendikası Temsilcileri Meclisi Toplantıları Genel Başkan Yardımcımız Uysal Altundağ’ın Başkanlığında 6 Eylül tarihinde İstanbul ve Kocaeli’nde, 8 Eylül tarihinde Bursa’da, 9 Eylül tarihinde İzmir’de ve son olarak 10 Eylül tarihinden Ankara’da yapıldı. Bölgelerde yapılan toplantılarda Şube Kurullarımız ve İşyeri Sendika Temsilcilerimizle bir araya gelen Genel Başkan Yardımcımız Uysal Altundağ, pandemi dönemi ile 2020-2022 yıllarını kapsayan değerlendirmelerde bulundu.

Altundağ, sözlerine Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’ın selam ve başarı dileklerini ileterek başlarken, Türk Metal Sendikası bünyesinde gerçekleştirilen teşkilatlanma çalışmalarına da değinerek, “Son 2 yılda sendikamıza üye olan işçi arkadaşlarımızın sayısına baktığımızda işçi sınıfının tek bir güvenli liman vardır o da Türk Metal Sendikası’dır” dedi.

2021-2023 MESS Grup Toplu iş sözleşmesine de değinerek sözlerine devam eden Genel Başkan Yardımcımız Altundağ. 1 Eylül 2021 tarihinden günümüze grup sözleşmesinden doğan saat ücret artışının yüzde 129,66, sosyal haklarla birlikte ise aylık kazancın toplam artış oranının ise yüzde 138,92’ye çıktığını dile getirdi. Altundağ, sözlerini Türk Metal Sendikası’nın sözleşmeden doğan Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, eğitim ve tatil faaliyetlerine değinerek tamamladı.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol