GENEL BAŞKANIMIZ KAVLAK FABRİKALARI GEZİYOR
GENEL BAŞKANIMIZ KAVLAK FABRİKALARI GEZİYOR

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak Türk Metal – MESS Toplu İş sözleşmesi kapsamında iş yerlerimizi gezmeye Çerkezköy'den  başladı. Kavlak; Çerkezköy Şubemize bağlı Hüppe, Arçelik ve BSH işyerlerinde üyelerimiz  ile bir araya geldi.


Genel başkanımız Pevrul Kavlak Çorlu şubemizin kongresinden sonra MESS Toplu İş Sözleşmesi ile ilgili süreçte üyelerimizle bir araya gelmek, üyelerimizi sözleşmenin detayları hakkında bilgilendirmek ve işveren temsilcilerini de ziyaret etmek amacıyla iş yeri gezilerine başladı.

Bu kapsamda 25 Mart itibariyle ilk olarak Çerkezköy’de bulunan Hüppe, Arçelik  iş yerlerimizde üyelerimizle bir araya geldi. Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Yıldırım ve Çerkezköy Şube Başkanımız Murat Koçak’ın da eşlik ettiği ziyarette Genel Başkanımız Pevrul Kavlak yoğun ilgi karşılaştı. Kavlak, temsilciliklerimizi de ziyaret ederek üyelerimizle sohbet etti.

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, Hüppe ve Arçelik işyerlerimiz ziyaretinden sonra, yine Çerkezköy Şubemizin örgütlü olduğu BSH işyerimize ait Küçük Ev Aletleri Fabrikasının açılış törenine katıldı. Açılış töreninde bir konuşma yaparak MESS ile sürdürdüğümüz Toplu İş Sözleşmesi ile ilgili yaşanan süreç hakkında bilgi veren Kavlak, üyelerimiz ile de bir araya geldi. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol