GENEL BAŞKANIMIZ KAVLAK ALMANYA’DA
GENEL BAŞKANIMIZ KAVLAK ALMANYA’DA

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, Almanya’da, IndustriAll Küresel ve Alman IG Metal Sendikalarının Genel Başkanı Jörg Hofmann ile bir araya geldi. IG Metal Sendikası’nın Frankfurt şehrinde yer alan Genel Merkezi’nde 23 Şubat 2022 Salı günü gerçekleştirilen görüşmede, sendikamız Türk Metal ile IG Metall Sendikası arasında sendikal alanda işbirliği yapılabilecek konular değerlendirildi. İki sendikanın bilgi ve deneyimlerinin paylaşıldığı görüşmede ayrıca, “Just Transition” yani endüstrideki adil geçiş, sanayideki teknolojik dönüşüm ve endüstri 4.0. konuları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Görüşmede, Mercedes-Benz AG Genel İş Konseyi Başkanı Ergun Lümalı, Genel Mali Sekreterimiz Murat Salar, Genel Başkan Danışmanı Helmut Lense, Dış İlişkiler Daire Başkanımız Burak Ekmekçioğlu ve Dış İlişkiler Uzmanımız Büşra Dağ da yer aldı.

Genel Başkanımız Kavlak, Jörg Hofmann ile gerçekleştiği görüşmeden önce IG Metal Sendikası Genel Mali Sekreteri Jürgen Kerner ile de bir araya gelerek, iki sendika arasında sendikal alanda işbirliği yapılabilecek konuları değerlendirdi.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol