FORD OTOSAN GENEL MÜDÜRÜ NURİ OTAY’I KAYBETTİK
FORD OTOSAN GENEL MÜDÜRÜ NURİ OTAY’I KAYBETTİK

 

Ford Otosan’ın Değerli Genel Müdürü Nuri Otay 6 Şubat 2012'de geçirdiği bir rahatsızlık sonucunda, aramızdan ayrıldı.


 

Ford Otosan’da 1983 yılında Metot Mühendisi olarak çalışmaya başlayan Nuri Otay, 2001 yılında açılışı yapılan Kocaeli Fabrikası’nın ilk müdürü olarak görev yaptı. 2009 yılında Genel Müdür Başyardımcısı olan Nuri Otay, 2010 yılından bu yana da Ford Otosan Genel Müdürü olarak görev yapıyordu.

Türk-İş Genel Sekreteri ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, Ford Otosan Genel Müdürü Nuri Otay’ın ölümünden dolayı büyük üzüntü duyduğunu belirterek, “Merhum Nuri Otay, otomotiv sektörü için sayısız faydalara imza atmış biriydi. İşçi işveren ilişkilerinde ortaya koyduğu pozitif enerji sayesinde Ford Otosan işyerinde barış ve huzur dolu bir çalışma ortamına imzasını koymuş önemli bir şahsiyet idi. Kendisine Allah’tan rahmet, başta Koç Holding camiası olmak üzere; ailesine, yakınlarına ve Ford Otosan Ailesine başsağlığı diliyorum” dedi.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol