FİCOSA'DA SEVGİ GÖSTERİSİ
FİCOSA'DA SEVGİ GÖSTERİSİ

Gemlik Ficosa emekçileri Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’ın ziyareti sırasında sevgi gösterisi yaptı. 


Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’ın MESS toplu sözleşme sürecindeki fabrika ziyaretleri Gemlik'teki Ficosa ziyareti ile devam etti.

Genel Başkan Yardımcımız Mesut Gezer ve Şube Başkanımız Kemal Durmaz ile birlikte Genel Başkanımız Kavlak; Ficosa emekçilerine hitaben bir konuşma yaparak: "Biz kolay kolay sokağa inen bir sendika değiliz. Sokağa inişimizin ciddi bir gerekçesi olması gerekir. Şimdi sokaklarda meydanlardayız. Demek ki bir acımız var, duyulmasını istediğimiz derdimiz var. Nedir o; insanca yaşama hakkımıza müsaade edilmemesi. Bize enflasyon oranında zam teklif edilmesi. Bunun için sürekli eylemlerdeyiz. Fazla mesailere kalmıyoruz. 20 gündür fabrikaları ziyaret ediyoruz. Her yerde sözleşme sürecimizin gidişatını anlatıyoruz. Bu gün de buradayız” dedi.

Ziyarette ayrıca Kavlak; Fabrika Müdürü Mehmet Selam ve İnsan kaynakları Müdürü Emre Karababa ile bir arya geldi. Görüşmede toplu sözleşme sürecimiz ve Ficosa işyerimizin son durumu konuşuldu.

 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol