EŞLİ EĞİTİMLER BEŞİNCİ YILINDA TEKRAR BAŞLADI
EŞLİ EĞİTİMLER BEŞİNCİ YILINDA TEKRAR BAŞLADI

Türk Metal Sendikası ile Türkiye Metal Sanayiciler Sendikası (MESS) in birlikte yürüttüğü Ortak Eğitim Projesi’nin (OEP) yaz dönemi faaliyetleri içinde yer alan eşli eğitim programının beşincisi 17 Haziran 2013 tarihinde, Ankara’da Büyük Anadolu Termal Otelde başladı.


Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’ın selamlarıyla açılışı yapılan eşli eğitim programında konuşma yapan Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Yıldırım ailenin Türk toplumu için önemine değinerek, bu konuda sendikamızın üyelerine ve ailelerine yönelik sunduğu hizmetleri hakkında ayrıntılı bilgiler verdi.

İstanbul, Çerkezköy ve Çorlu şubelerimizden katılan, toplamda 182 kişinin katıldığı 92 ailemiz büyük bir içtenlikle ve coşkuyla takip ettiği açılış töreninin ardından ders programlarına geçildi. Bilgi, bovling ve sportif yarışmaları yanında kapalı yüzme havuzları,  aqua park etkinlikleri yanında eğlence programları ile eşli eğitimler amacına uygun, verimli ve coşku içinde sürdürüldü.

Alilerimize eşli olarak “Aile ve Sendikal Yaşam, Aile İçi İletişim ve Güven” dersleri verilirken,  “Hukuk, Tüketici Hakları, İletişim, Genel Ekonomi, Toplam Kalite Yönetimi, İş Sağlığı ve Güvenliği, Güç Politikaları ve Strateji, Çalışmanın Değişen Doğası” dersleri de sadece üyelerimize sunuldu.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol