ENGEL TANIMAYAN TİYATROGÖSTERİSİ
ENGEL TANIMAYAN TİYATROGÖSTERİSİ

Ford Otosan Engel tanımaz Tiyatro Kulübünün “Ferhad ile Şirin” tiyatro oyunu izleyenleri mest etti. Engelli işçilerin düzenlemiş olduğu gösteri “engel tanımayan bir tiyatro oyunu” yorumuna vesile oldu.


Ford Otosan Engel tanımaz Tiyatro Kulübü tarafından Büyük Anadolu Otel’de “Ferhad ile Şirin” tiyatro gösterisi yapıldı. Bu gösteri Ford Otosan’da çalışan Türk Metal üyeleri tarafından sergilendi. Veysel Berikan tarafından uyarlanan ve yönetilen tiyatro oyunu büyük alkış topladı.  Toplantıya sendikamızdan Genel Sekreterimiz Yücel Yücel, Gölcük şube Başkanımız Mehmet Şener, Ankara 1 Nolu Şube Başkanımız Nihat Zengin, Ford Otosan’dan;  Ford Otosan İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Direktörü Nursel Ölmez  Ateş, ve Koç Vakfı Ford Otosan Kültür Merkezi Müdürü Pınar Çimen katıldılar.

Genel Sekreterimiz Yücel Yücel; açılış konuşmasına “Genel başkanımız Pevrul Kavlak’ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajını okuyarak başladı. Böyle bir organizasyonunun hem bir sanat gösterisi hem de çok ince mesajlar içerdiğini ifade eden Yücel Yücel; emeği geçen herkese teşekkür etti. Engelleri kaldırmamızın zamanının çoktan geçtiğini, hayata herkesin ortakça katıldığını ve herkese sorumluluk düştüğünü hatırlatan Yücel Yücel, bu gösterilerin devamının sağlanabileceği müjdesini de verdi.

“Ferhad İle Şirin” tiyatro gösterisini sergileyen engelli oyuncular “engel tanımayan bir tiyatro gösterisi” yorumlarına vesile oldu. Kapanışta bir konuşma yapan Ford Otosan İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Direktörü Nursel Ölmez  Ateş “bu benim üçüncü kez aynı oyunu, aynı oyunculardan izleyişim, ama her seferinde duygulanarak izliyorum, emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

Gösteri Sonrası günün anısına Gölcük Şube Başkanımız Mehmet Şener yönetmen Veysel Berikan”a çiçek verdi, Türk Metal 50. Yıl plaketini ise Nursel Ölmez Ateş takdim etti. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol